Wandelen en Ontmoeten in Monnickendam

Voor wie: voor geïnteresseerden

PERSBERICHT

 

Contactpersoon Kelly Tiggelman – Team Sportservice Zaanstreek-Waterland
Adres ’t Spil 1, 1141 SB Monnickendam
Tel 0299 – 560 650
E-mail ktiggelman@teamsportservice.nl
Datum 22-05-2018
   

 

Wandelen & Ontmoeten in Monnickendam

 

Wandelen in de buitenlucht verbetert niet alleen de conditie, maar verfrist ook de geest en vergroot je sociale netwerk. Beginnende en minder geoefende lopers kunnen vanaf 14 juni elke donderdagochtend om 10.45 uur meedoen met Wandelen voor Beginners in Monnickendam. De wandeling duurt één uur. Begin en eindpunt is Evean Swaensborch, waar na afloop gezamenlijk koffie en thee gedronken wordt in de ontmoetingsruimte. De deelnemers worden begeleid door een professionele trainer, Cees van Olffen van Sporten met Cees, die de les aan het niveau van de individuele wandelaars aanpast.

 

Gratis proefles en aanmelden

Aanmelden kan bij Cees van Olffen via 06 54326944 of ceesvanolffen@hotmail.com.

  • Wie een keer mee wil wandelen kan zich opgeven voor een gratis proefles
  • De eerste maand Wandelen & Ontmoeten is een proefperiode tot 12 juli
  • In de proefperiode kost deelname €4 per les
  • Na de proefperiode wordt het abonnement geïntroduceerd: kosten €40 per kwartaal
  • Koffie en thee na afloop zijn voor eigen kosten

 

Verzamelen

We verzamelen om 10.45 uur bij Evean Swaensborch, gelegen aan Swaensborch 11 in Monnickendam. Wil je graag meewandelen, maar zijn de kosten een drempel? Neem dan contact op met Kelly Tiggelman van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland voor de mogelijkheden, via 0299 650 560.

 

Persoonlijk beweegadvies

Ook voor persoonlijk sportadvies kun je terecht bij Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en brengen je in contact met verschillende sportaanbieders. www.teamsportservice.nl/zaanstreek-waterland  of 0299 650 560.

 

Samenwerking

De wandelactiviteit is een initiatief van een samenwerking tussen verschillende partijen uit gemeente Waterland: Stichting Maatschappelijk Dienst, WonenPlus, Fysiogroep Waterland, Stichting Welzijn Ouderen Marken, Sporten met Cees, Team Sportservice Zaanstreek-Waterland en Gemeente Waterland.


Wanneer:

Elke donderdagochtend om 10.45 uur

Waar:

Monnickendam